-
Adres: Limoenhof 1, Den Haag
-
Telefoon: +31 (0)70-701.32.54
-
Openingstijden Do/Za - 09.00/17.00
Willie’s cacao Surabaya Gold, Indonesia 69 procent
€ 5,25
Indonesië
Indonesische chocolade gemaakt van cacao vanuit één landgoed, 50g
Een luxe ambachtelijke chocoladereep, gemaakt van boon tot reep met een fijne single estate cacao uit Java, en 100% natuurlijke ingrediënten. 100% natuurlijk. Veganistisch.
Deze Javan Dark Breaking boon is een avontuur in smaak, met zijn rijke karamel- en toffee-smaken geboren in de vulkanische bodems van Surabaya.
Ambachtelijke chocolade, ambachtelijk gemaakt van boon tot reep, om de verbluffend verschillende smaken van ‘s werelds geweldige cacao’s van één landgoed vast te leggen. Dit duurt tot 21 dagen bij lage temperaturen, vergeleken met industriële chocolade die in een paar uur wordt gemaakt.
De chocolade is 100% natuurlijk, bevat gewoon cacao, rauwe rietsuiker en natuurlijke cacaoboter – geen vanille of sojalecithine om de prachtige smaaktonen van de bonen te verbergen.
Smaaktonen: zachte karamel en toffee smaaktonen
Op voorraad
Willie’s
In 2008 heeft Willie de eerste boon-to-bar chocoladefabriek van Groot-Brittannië opgezet. Na al meer dan tien jaar cacaoboer in Venezuela en stond hij te popelen om de volgende stap te zetten en chocolade te maken. Willie’s wilde ambachtelijke chocolade maken met pure mooie smaken die perfect de smaaktonen van de bonen weerspiegelen.
Om dit te doen moest hij elke stap van de boon tot de bar beheersen. Uiteindelijk koos hij machines en ontwierp hij een proces dat ongeveer 3 weken duurt om chocolade te maken, terwijl industriële chocolade in slechts een paar uur wordt gemaakt. Dat is de afstand die hij heeft gedaan in de zoektocht om de beste chocolade ter wereld te maken.
Om te beginnen zeiden mensen overal waar Willie ging: ‘Wat je ook doet, ga niet in de productie’, maar hoe meer ze dit zeiden, hoe meer hij besefte dat hij nooit de perfecte chocolade kon maken tenzij hij dat zelf deed.
Elke stap van de weg van boon tot reep concentreert Willie zich op smaak en dat verandert niet in de fabriek. De oude originele machines die hij heeft gekocht, zijn misschien kleiner en langzamer dan de moderne machines van vandaag – die zijn gemaakt voor snelheid en commerciële winstgevendheid – maar ze vangen de subtiele tonen en unieke smaken van onze cacao op een manier die moderne machines niet kunnen.
Het kost allemaal tijd, maar geweldige dingen zijn het wachten waard, en zal geen concessies doen aan de smaak.
ingrediënten
Alleen natuurlijke ingrediënten
Cacao vaste stoffen: 69% minimum.
Cacaomassa, rauwe rietsuiker, cacaoboter
Voedingsinformatie
Geschikt voor veganisten en mensen die suiker in hun dieet willen verminderen
Vrij van noten, Vrij van zuivel, alcohol, gluten en soja
Voedings-Informatie Gemiddelde Hoeveelheid
Per 100 gram
Energie 2320 kilojoule
559 Kcal
Totaal vet 38,4 gram
Verzadigd vet 23,1 gram
Koolhydraten 39,9 gram
Suiker 33,1 gram
Eiwit 8,8 gram
Zout 0,1 gram
Gewicht | 0,050 kg |
---|
Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.