Ben jij een echte chocoladeliefhebber en hou je ook van thee? Dan is deze workshop voor jou! Tijdens deze workshop leer je alles over de combinatie van chocolade en thee.
Tea & Chocolate Foodpairing
We beginnen met een korte introductie over chocolade. Daarna gaan we aan de slag met het proeven van verschillende soorten chocolade. Per chocoladesoort proeven we ook een bijpassende thee.
"Deze workshop is geschikt voor iedereen die meer wil weten over chocolade en thee, en hoe deze twee smaken perfect samengaan."
In deze workshop leer je alles over de perfecte combinatie van thee en chocolade.
Onder begeleiding van Jessica en Ray, twee chocolade- en theesommeliers, proef je een aantal bijzondere theeën en chocolades.
Jessica en Ray vertellen je alles over de verschillende smaken en aroma’s van thee en chocolade.
Je leert hoe je deze smaken kunt combineren om een unieke en verrassende ervaring te creëren.
Deze workshop is perfect voor iedereen die meer wil weten over thee, chocolade of foodpairing.
Inhoud workshop
Thee en chocolade: een introductie
De verschillende smaken van thee
De verschillende smaken van chocolade
De perfecte combinaties
Proeven als een Expert
Verwacht niet alleen een smaakvolle ervaring, maar ook diepgaand inzicht in de oorsprong van cacao en thee, duurzame productiemethoden en de kunst van het proeven van thee en chocolade. Onze proefervaring wordt verrijkt met het gebruik van een flavour wheel, waarmee je de subtiliteiten van smaken en aroma’s kunt ontdekken.
Praktische Details
Dus waar wacht je nog op? Stap in de betoverende wereld van thee en chocolade met onze Tea & Chocolate Foodpairing. Laat je verrassen door de smaakvolle en educatieve ervaring die op je wacht. Schrijf je nu in en word een ware chocoladekenner!
*Let op; we proeven zowel melk, puur als witte chocolade. Heb je allergieën, laat het ons gerust weten. Dan houden we daar rekening mee.*
[English and Dutch]
Mis deze unieke kans niet om thee en chocolade te ontdekken op een geheel nieuwe manier. Reserveer nu je plek voor onze workshop en dompel jezelf onder in de heerlijke wereld van bean-to-bar chocolade!
Welkom in de wereld van Sanna & Ray, Gecertificeerde Chocolade Sommeliers gespecialiseerd in bean-to-bar craft chocolate. Het begon allemaal enkele jaren geleden toen ze thuiskwamen van het Amsterdam Coffee Festival met een nieuw gevonden passie voor… chocolade!
Met als missie hun liefde voor dit specialisme te delen, werden ze gecertificeerde chocolade sommeliers en sindsdien zijn ze juryleden bij internationale wedstrijden.
Vanuit hun online winkel hebben ze nu een chocoladeboetiek geopend in hun eigen huis, met een unieke en intieme omgeving voor proeverijen, workshops en voedselpairings.
Hun vakmanschap van chocolade wordt gecombineerd met een scala aan dranken, waaronder koffie, thee en zelfs wijn, en creëert een smaakexplosie die je smaakpapillen zal prikkelen.
Ga mee op een heerlijke reis en ontdek de wereld van bean-to-bar craft chocolate met Sanna & Ray. Ervaar de passie en expertise die in elke hap zit tijdens het Amsterdam Coffee Festival.