-
Adres: Limoenhof 1, Den Haag
-
Telefoon: +31 (0)70-701.32.54
-
Openingstijden Do/Za - 09.00/17.00
Heinde en Verre – Pearl of Ecuador, Victoria Farmers 100 procent
€ 6,95
Ecuador 100%
Een nieuwe nationale schat
Reep met één ingrediënt: geen suiker, geen toevoegingen, alleen 100% cacaobonen, in een reep gegoten. Ontdek de voortreffelijke Nacional Arriba cacaovariëteit van het Hacienda Victoria Estate in zijn puurste vorm. Voor deze nationale schat hebben we de hoogste ASSPS-kwaliteit cacaokwaliteit van Ecuador geselecteerd. Dit betekent dat de boeren op de plantage een speciale smetteloze selectie van perfect gefermenteerde bonen maken. Door de cacao 85 uur te malen en te beluchten, onthult de boon het zachte en chocoladeachtige karakter.
Smaak tonen: Brownie, walnoot, kruiden, koffie, wit fruit
Op voorraad
HACIENDA VICTORIA-Estate
Dankzij de herbebossing kunnen de glooiende savanneheuvels – glooiend van het Andesgebergte richting de Ecuadoriaanse kust – nu ook weer cacaoplantages herbergen.
Hacienda Victoria is vernoemd naar de vrouw van de oprichter, Carlos Eduardo García Fuentes, die het landgoed in 2009 kocht. Enkele van de beste professionals op het gebied van de landbouwwetenschappen waren betrokken bij het uitvoeren van bodemonderzoek.
Met het Nationaal Instituut voor Landbouwkundig Onderzoek (INIAP) zijn overeenkomsten gesloten om de levering van Arriba-gecertificeerde zaden te garanderen. Hacienda Victoria verbouwt traditioneel pure Arriba-cacao, de oude cacaovariëteit van Ecuador. De nieuwste aanwinst is het ras La Perla. De boerderij werkt op een duurzame, sociaal en verantwoorde manier gecertificeerd door de Rainforest Alliance.
Ingrediënten:
Cacao
Gewicht | 0,06 kg |
---|---|
Afmetingen | 10 × 10 × 1 cm |
Peddler | Ja |
Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.